top of page

Diensten

01

Moto onderhoud

Motoronderhoud doe je voor veiligheid, duurzaamheid, uitstraling en functionaliteit.
Regelmatig onderhoud van je motor verlengt de levensduur en verhoogt het rijplezier.
Het is bij een motorfiets belangrijk dat U regelmatig zaken als bandenspanning, verlichting, oliepeil, ketting, cardan en koelvloeistof laat controleren.

04

Batterijen voor de motor

Motorsport Verburgh heeft alle accu's en batterijen voor de motor in huis. Breed aanbod! Nergens vind je zo'n compleet aanbod met service voor alles op motorgebied.

07

50cc Kymco Scooters

Met het Taiwanese Kymco hebben we bij Motorsport Verburgh de beste prijs-kwaliteit 50cc in huis (zowel in 25km/uur als 45km/uur). De Kymco Agility is in al zijn uitvoeringen een zeer betrouwbare scooter voor je dagelijkse stadsritten en woon- werkverkeer gebruik. 

02

Motorbanden

Een pro service in onze werkplaats. Alle mortorbanden van alle merken! Nieuwe banden binnen het uur. Motorsport Verburgh
biedt een grote keuze van banden aan: competiebanden, straatbanden, cross-banden, enduro- of trail-banden, sportbanden en scooterbanden.

05

Depannage

Motorsport Verburgh depanneert je bij pech of ongeval indien U een nieuwe motor bij hen hebt aangeschaft.

08

Motorkledij & Accessoires

Accessoires als aanvulling van je motoruitrusting. Accessoires van niergordels en onderhoudsmiddelen voor motorkleding. Van motorhelm en motorbroek tot allerlei motoraccessoires.

03

Olie & remmen Checks

Bent u een ervaren motorrijder? Dan merkt u het wellicht snel wanneer een onderdeel van uw remmen slijtage vertoont, al was het maar omdat de remafstand toeneemt. Om dergelijke situaties te voorkomen of om er snel iets aan te doen, moet u een aantal elementen nakijken die doorgaans gecontroleerd worden bij het onderhoud.

06

Motor herstelling

Reparatie van de motor wil zeggen dat er een probleem is met de motor. De onderdelen die de problemen veroorzaakt hebben en de delen die beschadigd zijn, zullen vervangen worden.

09

Grasmachines

Geen kunstgras en dus op zoek je een gemakkelijke grasmachine? Een maaier waarmee je zonder veel moeite je gazon maait. Ook wanneer je in de zomer bijna iedere week moet maaien, omdat het gras zo snel groeit? Kijk dan een bij de elektrische grasmaaiers of de grasmachine op benzine, die wij voor je hebben staan. Wij zijn verdeler van Honda Grasmachines.

Heeft U één van onze diensten nodig? Bel ons!
bottom of page